+38(097) 889 89 00
+38(097) 889 89 00
Круглосуточно
З понеділка по п'ятницю з 9:00 до 17:00
Логотип интернет магазина sweetkiss

Кому вигідна парфумерія оптом: Київ - кращі пропозиції

Кому вигідна парфумерія оптом: Київ - кращі пропозиції

В самому серці України - Києві, - здається, є взагалі все, про що тільки можна було б подумати. Тут на кожному кроці якісь магазини і все з них, звичайно ж, знайдуть, чим здивувати навіть самого вимогливого покупця. А ось що ви будете робити, якщо вам потрібна оптова парфумерія? У Києві, зрозуміло, цей товар доступний повсюдно. Навіть в метро - і то примудряються продавати туалетну воду на розлив і щось в цьому роді. Але давайте відразу визначимося: вас цікавить опт, тому як ви займаєтеся індивідуальною трудовою діяльністю, або ж ви шукаєте продукцію для себе особисто і хочете на кілька місяців вперед запастися своїми улюбленими ароматами? Адже це має значення, оскільки від цього факту будуть залежати і суми, які доведеться витратити на покупку.

Кому вигідна парфумерія оптом: Київ - кращі пропозиції в Sweetkiss

Світ переповнюють найрізноманітніші аромати. Виробники чи встигають придумувати щось новеньке, щоб знову і знову «чіпляти» і підкорювати покупців. І, здавалося б, тільки ви подумали, що якось вам приївся запах улюбленого D & G Anthology L`Imperatrice 3, як на заміну цієї туалетної води може дуже швидко прийти нова, не менш улюблена. Мабуть, парфумерія - це той самий продукт, який не втрачає своєї актуальності протягом року. Його купують як в спекотну жару, так і в страшний мороз (до речі, продажу ароматів найбільш актуально саме в холодну пору року, на випадок, якщо вам цікаво). Так ось, кому ж може знадобитися парфумерія оптом? Київ, ми знаємо про вас все! Тому, вам точно потрібно звернутися в Sweetkiss, якщо ви:

  1. Підприємець. Ароматний бізнес, без сумнівів, дуже вигідний і ви, якщо вже знаходитеся на цій сторінці - ви знаєте цей факт не з чуток. І навіть якщо ви тільки плануєте починати це цікаве і прибуткова справа - вам точно варто звернути свою увагу на наш магазин, адже у нас діють найвигідніші умови співпраці, де опт починається з придбання трьох одиниць товару. В результаті, вам не доведеться дуже багато коштів інвестувати в свій бізнес, ви зможете спробувати товар і переконатися в його якості.
  2. Просто сучасна леді. Шопінг для жінки - це як бальзам на душу. Ніяка Пироженко, з'їдена після 18:00 не замінить задоволення від покупок. А якщо це ще й вигідна покупка, наприклад, улюблена парфумерія за доступною ціною - радості вистачить надовго. Так ось, якщо ви в черговий раз думаєте, де ж купити парфумерію в Києві і як максимально здешевити це питання - ми вас чекаємо. Хочете - купуйте для себе оптом (ну, ви ж в курсі, що туалетної води, як і суконь в гардеробі - багато не буває). Хочете - беріть в роздріб. Навіть ці ціни відрізняються привабливістю.
  3. Чоловік, який ламає голову над тим, що дарувати. Ось, наприклад, наближається 8 березня. А навколо вас: улюблена жінка, мама, бабуся, сестра, кума, начальниця ... І кожну потрібно уважити презентом. Вибирати щось індивідуальне зовсім немає часу? Ну, ви, звичайно ж, можете ризикнути і купити для всіх якийсь універсальний парфум зразок Deep Rose від Montale (абсолютний унісекс). Сподобається - будуть користуватися. Не сподобається - комусь передарувати;) Але, якщо ви хочете зробити подарунок не «для галочки» - тоді постарайтеся підібрати більш індивідуальні аромати, грунтуючись на смаки майбутніх власниць. Тим більше, що роздрібні ціни дуже і дуже привабливі.

Невидимий, але незабутній аксесуар: парфумерія. У Києві широкий асортимент парфюмированной і туалетної води

Ви ж пам'ятаєте, кому належать ці сильні слова про те, що аромат - це найяскравіший аксесуар? Зрозуміло, великої Шанель. І навіть якщо ви геть байдужі до ароматів - ви, напевно, неодноразово чули про «Chanel №5». Такої популярності не знайти, напевно, взагалі ніяка інша вода в світі і навряд чи хтось завоює лідерство. Втім, погодьтеся, аромат дуже і дуже на любителя. І якщо ми вибираємо духи, туалетну або парфумовану воду - перше, що нас цікавить - стійкість. Як довго цей аромат буде нас супроводжувати. Потім вже окремий момент - «звучання» аромату. Адже не секрет, що один і той же запах на різних людях буде «грати» по-різному. Так ось, якщо вас цікавить парфумерія в Києві, в Sweetkiss вам доступний широкий асортимент і в числі наших пропозицій ви неодмінно знайдете:

  • Духи. За стійкістю варто звертатися саме до цього виробу. Зміст ефірних масел тут може досягати 35% і це - досить високий показник. Вони забезпечують неповторні «переливи» ароматів і не дивно, що вартість духів досить висока, адже цей продукт досить складно проводиться.
  • Парфумована вода теж відрізняється стійкістю, тільки концентрація ефірних масел тут може бути в 2, а то і в 3 рази нижче, в порівнянні з духами. Аромат цілком протримається на тілі від 3 до 6 годин. І, як показує практика, якщо людину цікавлять оптові продажі парфумерії - частіше за все мається на увазі саме туалетна вода.
  • Туалетна вода. Зміст аромамасел мінімальне, тому, це - легка парфумерія. Часто аромат виражений досить яскраво і якщо ви любите залишати за собою легкий і абсолютно ненав'язливий шлейф - то ця продукція буде в самий раз. Додайте до всього ще й вигідну вартість, і ви зрозумієте, що саме туалетної води у вас має бути максимум. Адже аромати підбираються залежно від пори року, від тієї чи іншої події, від настрою, від способу і так далі.
  • Багато губляться, і не знають, що в підсумку вибрати. Скажімо так: кожен з вищезазначених видів парфумерії доречний в конкретних випадках. Так, наприклад, для роботи або для денного застосування відмінною підійде туалетна вода. Аромат тонкий, не надто приваблює увагу до себе і супроводжує протягом декількох годин. А ось парфюмированная продукція, що відрізняється більшою насиченістю - це вечір або якісь особливі заходи: побачення, вечірки, корпоратив і так далі.

Sweetkiss - це вигідний опт. Парфуми в Києві на будь-який смак!

Займаючись ароматної продукцією, ви можете співпрацювати з ким завгодно. Погодьтеся, адже це - виключно ваша справа. Але якщо ви хочете, щоб ваш бізнес був прибутковим, щоб покупки були вигідними, а продажу не переставали радувати - вам точно варто будувати відносини з Sweetkiss. І ось чому:

Широкий асортимент. Ми невпинно оновлюємо свої каталоги новими товарами, і ви неодмінно знайдете в каталогах саме ті, що вам потрібні. Не обмежуйте себе лише тими торговими марками, які ви знаєте - вибирайте все, що є! Адже, як відомо, на кожен товар - свій покупець. І, зрозуміло, будь-яка продукція знайде свого щасливого власника, а він, у свою чергу, знайде її в числі ваших пропозицій.

Доступна вартість. Ми пропонуємо дуже вигідний опт. Парфуми в Києві дуже затребувана, а це значить, що ціни абсолютно різні у різних продавців. Тому, ми зробили все, щоб ви могли вибирати найбільш конкурентні пропозиції - наші;) Купівля товарів доступна як в роздріб, так і оптом, а стартує він від трьох одиниць товарів. Тому, ви можете взяти якусь одну одиницю, чисто на пробу. А переконавшись в тому, що вам все підходить - замовляти більше.

Гарантія якості. Зрозуміло, в сучасних умовах це «перевага» має бути у всіх продавців «за замовчуванням». Але далеко не всі можуть говорити зі своїми клієнтами. Для нас такий підхід чужий, адже для нас важливо побудувати з вами міцні відносини. Це означає, що співпрацюючи з нами, ви будете отримувати виключно якісну продукцію.

Питання доставки. Якщо ви вирішите замовити парфумерію оптом в Києві в нашому магазині - вам не доведеться переживати про питання доставки, тому що ми всі це беремо на себе. Вибираєте будь-, найбільш цікавий варіант для себе, і ми відправляємо ваші товари. Прибудуть вони точно в строк. Ми відповідально ставимося до своєї роботи, і ви відчуєте це, як тільки почнете співпрацю з нами.

TAJ MAX VERSENCE 50 ml 113
TAJ MAX VERSENCE 50 ml 113
Роздріб: 270 грн.
Опт: 135 грн.