+38(097) 889 89 00
+38(097) 889 89 00
Круглосуточно
З понеділка по п'ятницю з 9:00 до 17:00
Логотип интернет магазина sweetkiss

Прийшла пора підкорювати світ ансамблями ароматів.

Прийшла пора підкорювати світ ансамблями ароматів.

Абсолютно неважливо, яка за вікном погода і яку пору року. Парфуми - це те, що актуально завжди. Туалетну воду купують самі собі, дарують своїм близьким на якісь свята і якщо ви закохані в світ ароматів також, як і ми, то ви, напевно:

  • знаєте багато про культуру парфумерного мистецтва;
  • розумієте, як правильно позиціонувати себе в суспільстві, використовуючи парфуми;
  • здатні відчути характер людини, в залежності від його улюбленого аромату;
  • знаєте найпопулярніших виробників, затребувані запахи;
  • у вас є колекція ароматів на багато випадків.

Команда магазину sweetkiss.com.ua переконана, що знайти свій ідеальний аромат - це величезна удача, а допомогти комусь зробити це плюс одну добру справу в житті;). Щоб ваша парфумерна композиція була гармонійною, важливо наносити ті духи, які вам підходять, причому підбирати їх варто під окремі випадки.

Для любовних, дружніх і ділових зустрічей вибираються різні варіанти парфуму. А щоб не здаватися нудним людиною і не уславитися тим, хто не вміє вибирати доречні запахи - краще мати кілька ароматів під схожі події. Як вам рішення: купувати по кілька флаконів, щоб кожен день був різним?

Зовсім скоро продаж парфумерії оптом в Україні стане звичним явищем.

Помітно, що споживачі стали розуміти - духи на кожен день не підійдуть для романтичних побачень або бізнес-зустрічей, а насичені композиції не варто наносити на себе в свіжі літні дні. Все тому, що «грати з почуттями» потрібно тонко.

І, зрозуміло, поговоримо про бізнес. Якщо ви вже усвідомили, що парфумерія - це ваше, - почніть заробляти на власній справі. Тим більше, що ви, вважайте, вже знайшли надійного постачальника, який забезпечить вас якісною продукцією за доступною вартості.

Важливий момент: парфумерія оптом - це різноманіття почуттів і настрою

Хоч багато вже було сказано і переказано багатьма стилістами, на рахунок використання якісного одягу, взуття, аксесуарів, але не менш серйозними потрібно бути з ароматними композиціями, які допомагають вам розкрити себе для суспільства.

Рекомендуємо надзвичайно відповідально поставитися до вибору аромату, який ви наносите на одяг і тіло. Тому що для вашого співрозмовника він може відігравати особливу роль. Можливо, різке пахощі від вас зіграє не на вашу користь при важливій зустрічі, урочистості, співбесіді і будь-якому іншому подію.

Ви вже встигли розкрити для себе такі питання:

  1. Наскільки значущий парфум?
  2. Чи є він важливим елементом образу?
  3. Від вас йде дух або все ж запах?
  4. Як перетворити запах в зброю?
  5. Чому все частіше пропонується парфумерія оптом?

Для деяких буде сюрпризом, якщо виявиться, що однією з важливих деталей стилю виявиться щось невидиме, але те, що можна вловити на рівні почуття нюху. Почнемо відкривати кілька секретів для правильного створення і позиціонування себе і свого образу в суспільстві.

Навіть якщо ви купуєте недорогий гардероб, то якісні парфуми або туалетна вода значно підвищить ваш статус в очах співрозмовника. Якщо при спілкуванні від вас буде йти легке пахощі, яке викликає приємні емоції, то і мова ваша стане більш прониклива. А, значить, досягнення результату не змусить себе чекати. Ваші слова будуть мати вражаючий ефект. Але, що ще важливіше - вам стане легше заводити партнерство. До речі, якщо ви зайняті бізнесом, знаєте як вигідно купувати оптом. Парфуми - продукт масового використання, і навіть поразки, воно, як зброя, і потрібно мати великий арсенал в своєму туалетному столику. А як інакше? Щоранку ми починаємо з бойового настрою, і аромати навколо нас створюють той «фен шуй», на підставі якого побудований весь світ.

Цікаве і загадкове пристрій світу діє за законами, які не всім зрозумілі. Знайоме, коли з незрозумілих причин, одна людина викликає нейтральні почуття або гнів, а інший - привабливі емоції. Всі «заварено» на алхімії!

Розібравшись з цією кухнею, спілкування буде легким, і зробити шикарне враження про себе стане простіше нікуди.

sweetkiss.com.ua - це якісна парфумерія, опт для шанувальників особливих букетів

Чи часто ви міняєте аромати? Знаєте, як важливо, щоб «запахло весною» вчасно? Правильна ароматерапія здатна навіть вилікувати сезонну депресію і підвищити загальний тонус організму. Тому, маючи власний парфумерний бізнес - вам дуже пощастило, адже ви можете бути в курсі всіх нових тенденцій і кожен день вибирати собі аромат за настроєм.

Ви, звичайно, не на медичному порталі, але позитивні властивості приємних запахів відмінно впливають на психіку, і про це варто згадати. Можливо, ваше життя заграє новими ключем, якщо змінити рідина у флаконі;)

Зміна сезонів впливає на організм разюче. У кого-то він починається з сеансів психолога, а інші знаходять вихід в шопінг. І будь-який новий період життя добре починати з оновлення.

Це стосується і запахів навколо вас. Щоб в будь-який момент ви могли відчути знайомі, приємні нотки квітів і нанести їх на себе.

У такі моменти по-особливому важлива і цінна хороша парфумерія. Опт в магазині sweetkiss.com.ua - варіант збереження грошей і нервів для справжніх цінителів ароматних композицій. Тому, якщо ви - справжній шопоголік, який хоче мати у себе все і відразу, - вас неодмінно порадує наш асортимент і цінова політика. А ось якщо ви - підприємець - вам точно потрібно співпрацювати з нами, адже в цьому одні переваги, але про них трохи пізніше.

Уявіть, наскільки зручно, коли пориви настрою відображаються на шкірі нотками квітів, фруктів, прянощів, смол і навіть деревини. Перестаньте калькулювати в розумі, у скільки обійдеться піти на поводу у своїх переваг ароматів, тому що немає більш вигідних умов, ніж в нашому онлайн-магазині.

Відвідуючи сайт sweetkiss.com.ua, ви будете знати про новинки популярних торгових марок, і бажання купити парфумерію оптом стане непереборною. Піддайтеся почуттю дізнатися нові композиції, зібрані в букет від ТМ Prada, Chanel, Givenchy, Dolce & Gabbana, Carolina Herrera, Lanvin, Gucci і багатьох інших. Перед цими брендами важко встояти. Адже їх аромати відомі всьому світу. А, також, їх носять багато представників шоу-бізнесу, представниці відомих модних будинків. Рекламні ролики з продуктами цих торгових марок цілком передають глибину основних ноток і навіть здається, що з'являється відчуття шлейфового післясмаку.

Парфуми оптом не займе багато місця у віртуальній кошику

Багато хто продовжує ламати голову над подарунками близьким. Часто трапляється, що доводиться вибирати презенти в останні години перед торжеством, але таких незручностей і витрати нервових клітин легко уникнути, підготувавшись заздалегідь. Адже всі знають дати днів народжень своїх друзів і рідних. Також залишаються незмінними і числа святкування Нового року, Різдва, дня закоханих і 8 березня. Ближче до цих дат, як ніколи, швидко розкуповується парфумерія оптом. Україна та інші країни схожі своїми універсальними святами, які відзначають одночасно у всіх куточках земної кулі. Тому клієнтові легко прогнозувати покупку, а продавцеві - реалізацію. Заповзятливі бізнесмени, які аналізують стан ринку і ставлять перед собою великі цілі - знають цей факт не з чуток.

Купувати парфуми оптом значно вигідніше, але, якщо потрібен тільки один флакон, на нашому сайті для гаманця навіть роздріб рентабельна. Якщо в родині є традиція обмінюватися банками з закачуванням, вже давно пора переходити на новий рівень презентів. Нехай ними стануть багаті композиції ароматів, адже наступні твердження про них 100% вірні:

  • Подарувавши духи, туалетну або парфумовану воду, ваш подарунок буде в будь-якому випадку доречним.
  • У виборі ароматів для близьких є момент сакральності. Тому, він набуває особливої ​​цінності.
  • Помітна вигода для сімейного бюджету, якщо знайти точку, де має місце продаж оптом парфумерії, а ви це вже зробили!
  • Флакони деяких брендів настільки гарні, що не вимагають додаткової упаковки.
  • Справа в смаках, але замість алкоголю, благородніше презентувати упаковку аромату. Це стане надзвичайно красивим жестом навіть для бізнес-партнерів (тільки будьте обережні, адже подарунок, все-таки, трохи інтимний і може бути оцінений двояко).
  • Не тільки дата стає неважлива, якщо збираєтеся придбати в подарунок аромат. Не має значення і вік майбутнього одержувача вашого презенту - правильно обраний парфум буде доречний для осіб в будь-якому віці. Що ще простіше, придбати унісекс аромат - він підійде для чоловіків і жінок.
  • У чоловічих і жіночих колекціях є універсальні композиції, які сподобаються всім. Якщо є сумніви в перевагах, краще почати з варіації з 99% поразкою:
    • Dior - жінкам подобаються практично всі запахи цього бренду;
    • Dolce & Gabbana і Giorgio Armani - бренди для чоловіків з таким же ефектом.

Тестери - хороший опт, парфумерія для проб

Ми сприяємо доброго стосунку клієнтів до нашого магазину і дивуємо різними подарунками. Щоб отримати їх, необхідно закохатися в сайт sweetkiss.com.ua і підтвердити свою любов замовленням;) Оцінивши ваші уподобання, ми вкладемо пробник духів або туалетної води, який має «претензії» на «любов по нюху» з вашого боку.

Вам сподобається співпрацювати з нами, так як у нас оптимальні умови на роздріб і опт, парфумерія сертифікована і відома.

Купуючи тестер, ви можете ознайомитися з ароматом, оплачуючи тільки продукт. Адже їх пакують у спрощену тару, також береться до якесь дизайнерське оформлення флакона. Є варіанти, де немає кришечки, але це ніяк не позначається на стійкості і якості аромату. І магазин sweetkiss.com.ua - це одне з небагатьох місць, де можна купити парфумерію оптом в Україні. Ми ще раз підведемо риску під варіантом tester, тому що важливо знати:

  1. Це 100% відповідність оригіналу.
  2. Тестери виконуються в обсязі 80-100 мл. Цієї кількості зазвичай вистачає на 10 місяців при частому нанесенні.
  3. Ви купуєте великий флакон елітного парфуму з економією, як мінімум, 30%. Погодьтеся, дуже спокусливо ?!

Оптом парфум з sweetkiss.com.ua - шлейф квітів у вашому сліді

Визначитися з варіацією аромату не так важко, як ви думаєте. Якщо ви бажаєте ознайомитися з запахом, досить зробити похід в найближчий магазин оригінальної парфумерії вранці. Це важливий момент. З ранку нюх ще не порушено важкими запахами кухні, домішками газів і диму від машин, іншими зовнішніми факторами. А також користуйтеся такими правилами:

  • Не перевантажуйте рецептори більше, ніж 8-ю ароматами. Оптом парфум актуальний тільки при покупці, а не в знищенні нюху;) Ви відчуєте, що навіть кавові зерна перестануть магічно діяти на поріг сприйняття, якщо пробувати десятки ароматів. Покличте консультанта, і він допоможе вам у виборі. Якщо ж вибираєте продукцію в своїй магазин - можете сміливо брати якомога більше, - не прогадаєте, бо кожен товар все-таки знайде свого покупця.
  • «Запечатайте» фаворити запахів на смужку-блоттер. Якщо є блокнот, зошит, книжка, перекладіть сторінками блоттери. Папір не зіпсує духи або туалетну воду новими домішками. Розуміння і бездоганне знання ароматів, в умовах, коли ви тільки починаєте розвивати свій парфумерний бізнес - дуже важливі. На початку варто займатися так званою «ходовий продукцією», а вже пізніше поповнювати асортимент пропозиціями, які користуються меншою популярністю.
  • «Серце» розкриється протягом 20 хвилин, тільки після цього у вас з'явиться вся інформація про аромат. І пам'ятайте, що один і той же парфум, на різних людях, буде «звучати» абсолютно по-різному.
  • І, останнє, першокласна парфумерія оптом в Україні купується з надійних ресурсів і з гарантією якості. Це важливо навіть на рівні здоров'я, адже алергія і більш небезпечні наслідки нікому не потрібні, вже, тим більше, за власні гроші.

Наш магазин вибирають:

  • коли потрібна 100% впевненість в перевіреної парфумерної продукції;
  • тому що в sweetkiss.com.ua величезний асортимент ароматів від світових брендів;
  • ми відправляємо продукцію з нашого каталогу по всій Україні, але в Одесі доставимо замовлення безкоштовно;
  • запит по типу «опт парфум» відразу призводить на сайт нашої компанії, і ви бачите вітрину магазину, де зручно і красиво, як ви б брали товар з полиць;
  • в бездонній кошику помістить будь-яку кількість позицій;
  • ми завжди на зв'язку;
  • програма знижок на парфуми оптом збільшує час, проведений на нашому сайті з користю.

Створіть навколо себе хмару аромату. Його сила здатна на багато що - вабити східними нотами і плутати думки свіжістю цитруса. Запахи кави з корицею розбурхують свідомість, а ваніль заспокоює. А як ви хочете впливати на цей світ?