+38(097) 889 89 00
+38(097) 889 89 00
Круглосуточно
З понеділка по п'ятницю з 9:00 до 17:00
Логотип интернет магазина sweetkiss

Як повинен пахнути справжній чоловік?

Як повинен пахнути справжній чоловік?

Так, деякі представники сильної половини людства впевнені в тому, що від них повинен виходити природний, природний запах (яким би він не був). Феромони все одно зроблять свою справу і не обов'язково пахнути ароматами парфумів іменитих брендів.

Але сьогодні, коли соціалізація досягла, здається, свого апофеозу, величезною популярністю користується чоловіча парфумерія. Купити такий товар можуть і самі чоловіки, які усвідомлюють, що аромати в сучасному світі вирішують багато, так і представниці прекрасної статі для своїх оточуючих чоловіків (для кого такий презент, звичайно, не буде занадто інтимним).

І окремо скажемо про те, що в Sweetkiss можуть вигідно оформити свої покупки підприємці, адже оптові ціни в нашому магазині приємно вас порадують і заощадять бюджет.

ЯК МАЄ БУТИ МУЖСКАЯ ПАРФЮМЕРИЯ: АРОМАТИ, підкорювати ЖІНОК

Якщо чоловік любить очима, то жінка - вухами і нюхом Ось якщо леді сучасності не подобається аромат чоловіки - на цьому можна ставити крапку в стосунках (навіть не почавши їх).

Зрозуміло, величезну роль грають і ті самі природні запахи, з чого все і починається, власне. І парфум на кожному тілі «звучить» по-різному. Ось і виходить, що один і той же аромат, але на різних чоловіках, може відрізнятися.

Якщо представниці прекрасної статі люблять експериментувати, постійно поповнюють свої туалетні столики новими ароматами, то чоловіки вибирають ті товари (це стосується всього), які перевірені роками.

Втім, ті, хто довіряє, наприклад, смаку своїх жінок, цілком приймають від них якісь нові аромати в якості подарунка.

Як не дивно, але чоловіча парфумерія в своєму достатку варіантів дивує не менше, ніж жіноча. І вже якщо чоловік вибирає аромат - це 100% означає те, що він хоче привернути увагу якийсь сподобалася йому леді. Так ось, за опитуваннями жінок, підказуємо, які саме запахи підкорюють їх свідомість:

  1. Diesel Only The Brave - справжній хіт. Жінки відчувають, що такий запах використовують тільки впевнені в собі чоловіки, що ставлять перед собою високі цілі і сміливо досягають їх. Такий аромат, в деякій мірі, зухвалий, він підкреслює мужність і явно демонструє волелюбність, він розбурхує і, що вже тут замовчувати, збуджує. Чоловіки відчувають себе в рази впевненіше, якщо їхнє тіло виділяє цей аромат.
  2. Tom Ford Tobacco Vanille - сукупність протиріч. Ця парфюмированная вода унісекс, підходить як чоловікам, так і жінкам, тільки звучить аромат по-різному на всіх. Завдяки своїй контрастності, аромат покликаний породжувати найрізноманітніші думки в свідомості того, хто знаходиться поруч. Ви залишитеся непізнаною загадкою, в вас будуть бачити сукупність тих якостей, які ви захочете, щоб побачили. Так, якщо купити чоловічу парфумерію з таким підходом - ви неодмінно скорите будь-які, навіть найскладніші вершини.
  3. Ferrari Scuderia Ferrari Red - харизма чоловіків, які віддають перевагу цьому аромату, незаперечна. Пахне не просто добре, а розкішно і шалено дорого. Він підкреслює елегантний, тонкий смак свого власника. Свіжі аромати нереально класно поєднуються з пряними нотками, доповнюються деревними нотками і незвичайним «післясмаком».

Взагалі, можна дуже довго перераховувати запахи, які впливають на представниць прекрасної статі якимось незвичайним чином. Серед них і Christian Dior Fahrenheit, і Dolce & Gabbana The One Sport, і Gucci Guilty Pour Homme Diamond Limited Edition, і Lacoste Essential, і Kenzo LEau Par Colors Pour Homme ...

Найголовніше, що це - далеко не вся чоловіча парфумерія. Купити в Україні якісну продукцію ви легко можете в нашому магазині. І, повірте, наші досвідчені фахівці неодмінно запропонують вам ті аромати, які будуть доречні в конкретно вашому випадку.

Ми обов'язково підберемо для вас індивідуально парфумерію, а також підкажемо, який товар найбільш затребуваний серед покупців, на той випадок, якщо ви займаєтеся парфумерним бізнесом.

ДІЛОВІ ПОРАДИ І ПАРФУМИ МУЖСКАЯ - ВИБИРАЄМО З РОЗУМОМ

Кар'єрна складова для сучасних чоловіків грає якщо і не ключове, то дуже важливе значення. Від професійних знань, навичок і умінь буде залежати не тільки рівень доходу, а й соціальний статус чоловіка.

Як показує практика, далеко не всі чоловіки (на жаль) відчувають різницю між «денним» і «вечірнім» парфумом.

Що вже говорити про аромати, які можуть бути взагалі не доречними в офісі або, наприклад, на діловій зустрічі. Щоб вам не довелося червоніти і відчувати себе ніяково в тій чи іншій ситуації - розповідаємо, як вибирати парфум для роботи.

  • Духи на роботу - відмовити. Залиште їх краще на вечірній час. Парфумована і туалетна вода - то, що потрібно. Високий вміст ефірних масел - не варіант для роботи. Ви ж самі знаєте, що парфумерія чоловіча відрізняється досить насиченими ароматами. А вони, в робочій обстановці, взагалі ні до чого. Також, якщо ви раптом вирішите використовувати самі масла або тверді духи - можете навіть не сумніватися, що ці вироби можуть забруднити вашу офісну одяг.
  • Сексуальні аромати - це виключно вечірній час. І навіть якщо десь на роботі є жінка, якій ви дуже хочете сподобатися - краще, все-таки, утриматися від залучення уваги таким способом. Наберіться сміливості і запросіть її на побачення, запропонуйте проводити додому, покличте на обід ... Загалом, варіантів, що дозволяють розташувати до себе сучасну леді - сила-силенна. А робити це за допомогою яскравого парфуму на роботі - це моветон.
  • Шукайте «свій» аромат. Багатьом відомо, що якщо ви відчуваєте парфум на собі - це говорить про те, що він не дуже вам підходить. Також, якщо ви вибрали парфумерію не за власним бажанням, а по чиєюсь порадою (або вам подарували), а вода не дуже вам подобається. Аромат буде постійно збивати вас з робочого ладу, звертати на себе увагу, відволікати від процесу. Тому, дуже важливо знайти і купити чоловічу парфумерію в Україні, яка буде максимально відповідати вашим смаком. І, до речі, є певні запахи, які сприяють, наприклад, збільшення ефективності, підвищують загальний тонус організму, деякі покращують пам'ять, дозволяють прокинутися ... Фахівці Sweetkiss обов'язково підкажуть вам, які ноти парфуму сприятливо позначаться на вашій роботі.
  • Не перестарайтеся. Ну, ви ж, напевно, чули вислів на кшталт: «Вилив на себе бочку одеколону». Ви ж не хочете, щоб ваші колеги дали вам підпільну кличку «Парфумерний завод»? Жарти жартами, але знання і відчуття міри - це дуже важливо. Тому, якщо ви не в курсі, як наносити парфум - обов'язково вивчіть цю тему.

Якщо раніше ви ніколи не замислювалися, який аромат ви «носите» на роботу - зараз саме час зробити це. Наш магазин чоловічої парфумерії та жіночих ароматів - справжня знахідка для тих, хто хоче вибирати воду відповідно до тими чи іншими приводами, з якого-небудь нагоди, грунтуючись не тільки на свої смаки, але і на настрій.

Широкий асортимент - ваша можливість повністю оновити свій туалетний столик або поповнити полиці в своєму магазині, на випадок, якщо ви - підприємець.

Якщо парфуми для чоловіків, то тільки в Sweetkiss

Знайти ідеальні аромати - часом, нездійсненне завдання для представників сильної половини людства. Кому-то просто складно вибирати в достатку, хтось не розбирається в запахах, кому-то просто не подобається ходити по магазинах ... Загалом, все в класичному вигляді.

У той же час, завдяки Sweetkiss ви можете істотно полегшити собі життя, роблячи покупки, наприклад, сидячи в офісі або розслабляючись після важкого робочого дня будинку.

У нас представлена ​​найрізноманітніша чоловіча парфумерія. Інтернет-магазин Sweetkiss об'єднав в своїх каталогах пропозиції, повз яких не можна пройти зі спокійним серцем і душею.

Звичайно ж, вас спіткає велике бажання все це купити. І що ми тут можемо сказати? Чи не стримуйте себе. Чоловіки, парфуму багато не буває! Тільки ви ж не думайте, що ми змінили свою точку зору і говоримо про кількість «налитої на себе» продукції. Ми про вашу власної колекції.

Обов'язково подумайте про те, яка вода вам потрібна, з якою метою ви її плануєте купувати. Так, наприклад, на денний час це буде один парфум для чоловіків, на вечір - інший, на побачення - третій, на роботу - четвертий, на ділову зустріч - п'ятий ... І так далі.

А ще враховуйте свій настрій і ті образи, які ви створюєте. Повірте, навіть джинси і футболка будуть «виглядати» по-різному, в залежності від того, який аромат ви будете виділяти.

Світ ароматів - це щось нереальне. Якщо задуматися, скільки торгових марок і знаменитих брендів щорічно створюють нові запахи - навіть уявити важко, як взагалі вони можуть робити це. З боку це навіть якось схоже на магію, коли всім знайомі рослини перетворюються в якісь незвичайні аромати, які можна наносити на тіло.

Якісний чоловічий парфум не сплутати ні з чим. Ця вода часто відрізняється свіжістю і, в той же час, стійкістю, пряністю і стриманістю, солодкістю і гіркотою. Така сукупність протиріч відмінно відображає багатий внутрішній світ чоловіків.

І вже якщо шукати парфум, то, звичайно, в Sweetkiss.